Voor wie is Energetix geschikt

Energetix is in principe voor iedereen geschikt

Er zijn een paar uitzonderingen die ik hier verder benoem. Het is raadzaam om in ieder geval daar te kijken als u net zwanger bent, ijzerstapeling heeft, een vochtbeperkt dieet, een okseltoilet gehad heeft of een pacemaker heeft.

Verder kan Energetix over het algemeen veilig  gebruikt worden.
Het kan echter nooit professionele hulp vervangen. Raadpleeg bij gezondheidsproblemen dan ook altijd een arts.
mens en dier
Energetix kan bij diverse therapieen ondersteunend werken. Het herstelt de balans van de drager. Een lichaam dat beter in balans is hersteld zichzelf sneller en/of beter.

Energetix kan als sierraad gebruikt worden in eerste instantie voor de mens. Maar ook dieren vinden het heerlijk om Energetix te dragen.

Niet alleen honden en katten vinden dit fijn, vrijwel alle diersoorten merken dat de natuurlijke magnetische kracht van de aardbol afneemt. Bij vissen kunt u denken aan het water waar de vissen in zwemmen, en bij paarden zijn de dekens en of kussens ideaal. Ook kunnen de magneten aan het hoofdstel gemaakt worden. Vogels kan je met water vernevelen, of water geven.

Ook wat betreft de magneetherapie is het voor mens en dier toepasbaar.

Ervaart u klachten waar u graag ondersteuning voor heeft, of heeft uw dier bijvoorbeeld pijn van artrose, vraag dan eerst informatie met welke therapie u het meest geholpen bent.
In de regio Eindhoven behoort tegen onkostenvergoeding van de benzine de mogelijkheid dat ik aan huis kom, naast de behandelingskosten. Vraag ook in dit geval even van tevoren wat de onkosten zullen zijn, zodat  beide partijen niet voor verrassingen komen te staan.